thumbnail 20211112 Werkbezoek college aan BB de Heugte

OOSTERWOLDE  - Het college van Burgemeester en Wethouders bezoekt regelmatig lokale bedrijven en organisaties om zich te laten informeren over actuele thema’s en ontwikkelingen. Op dinsdag 9 november 2021 was het college op werkbezoek bij Harry en Angelique Mouris van B&B de Heughte in Oosterwolde.

Deze prachtige Bed and Breakfast ligt aan de rand van de Veluwe en is voor de vele bezoekers een heerlijke uitvalsbasis om de natuur en de omgeving te verkennen. Het echtpaar Mouris werkt zoveel mogelijk met lokale producten en heeft nog tal van ideeën om de B&B verder door te ontwikkelen. ontwikkelen. 

Het college hoorde over het ontstaan van de B&B en kreeg te zien van welke prachtige faciliteiten gasten gebruik kunnen maken. De B&B bestaat nog niet zo heel lang en is in juni 2021 al bekroond met de tweede plaats bij de verkiezing ‘Beste & Breakfast van Nederland 2021’. Een bezoekje daarom meer dan waard.

Werkbezoek aanvragen

Wilt u graag dat het college eens bij uw bedrijf op bezoek komt? Neem contact op met de accountmanager bedrijven Gertwin Visscher, tel. 0525 63 82 00, e-mail gvisscher@oldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment