vak

OLDEBROEK - Als een werkgever wil weten hoe de arbeidsmarkt zich gaat ontwikkelen, ondersteuning bij een subsidieaanvraag nodig heeft of op zoek is naar personeel, dan kan hij terecht bij Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle. Met 35 professionals, werkzaam bij 13 gemeenten en UWV in de arbeidsmarktregio Zwolle, is er altijd een aanspreekpunt in de buurt.

Van maandag 20 tot en met donderdag 23 september toeren WSP-adviseurs met een vintage bus door de regio om werkgevers te bezoeken. Tijdens informele ontmoetingen kunnen de werkgevers informatie krijgen over o.a. het vanuit de VS overgewaaide concept van ‘open hiring’ of overkosteloze bedrijfsanalyses om te onderzoeken of bijvoorbeeld taken anders kunnen worden verdeeld. Ook heeft men informatie over de regionale arbeidsmarkt en over de rol die het Leerwerkloket en Upgrade jezelf kunnen spelen bij her-, bij- of omscholing. In Oldebroek zijn op woensdagochtend 22 september verschillende ontmoetingen met werkgevers gepland.

Ook interesse?

Is met uw bedrijf geen ontmoeting ingepland en heeft u wel interesse? Neem dan contact op met consulent Frank Lenferink via flenferink@oldebroek.nl of 0525 63 82 00. Een afspraak maken kan ook voor een ander moment.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment