grip

OLDEBROEK -  Ook dit najaar bieden de gemeenten Nunspeet, Elburg en Oldebroek gratis trainingen Grip op verwardheid aan. U kunt deelnemen aan verschillende cursussen.

Cursus Eerste hulp bij psychische nood (Youth Mental Health First Aid)

Deze cursus is bedoeld voor volwassenen die werken met of zorgen voor adolescenten. De bedoeling van de cursus is vaardigheden leren die nodig zijn om de vroege tekenen van psychische aandoeningen te herkennen, mogelijke crises te identificeren, en adolescenten te begeleiden om tijdig hulp te vragen. De MHFA cursus beslaat 14 uur en wordt gegeven in vier sessies van 3,5 uur.

  • Wanneer: maandag 6, maandag 13, maandag 20 en maandag 27 september
  • Waar: in Elburg, locatie volgt

Cursus Psychopathologie voor professionals

Voor medewerkers in het sociale domein of in de gemeentelijke teams. U leert de basiskennis over psychiatrische stoornissen en hoe deze kennis in te zetten bij de (woon)begeleiding van cliënten.

  • Wanneer: woensdag 8 september, van 09.00 tot 12.00 uur
  • Waar: in ’T Huiken in Elburg

Training Beleef LVB

U ervaart als professionals of vrijwilligers hoe het is om je staande te moeten houden met een licht verstandelijke beperking. Tijdens de training staat het LVB-belevingscircuit centraal.

  • Wanneer: 14 september of 9 november van 09.30 tot 13.00 uur
  • Waar: Kulturhus De Talter in Oldebroek

Training Beleef autisme

De geaccrediteerde training Beleef autisme geeft een inkijk in hoe mensen met autisme de werkelijkheid beleven, wat ze voelen. Niet via complexe theorieën, maar vanuit de alledaagse praktijk.

  • Wanneer: 14 september of 9 november van 13.30 tot 17.00 uur
  • Waar: Kultus De Talter in Oldebroek

Meer info en aanmelden

De trainingen worden uitgevoerd door Impluz. Op de website www.gripopverwardheid.nl kunt u zich inschrijven en vindt u meer informatie over de verschillende trainingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Impluz: info@impluz.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment