oldebroekwest

OLDEBROEK - De afgelopen weken is gewerkt aan drie ontwikkelrichtingen voor de nieuwbouwwijk Oldebroek West 3. Graag hoort de gemeente Oldebroek nu van inwoners wat hun voorkeur is. Daarnaast stelt de gemeente graag een aantal vragen en daarvoor zijn een digitale inforuimte en een online enquête opgezet.

Waar komt de nieuwe woonwijk?

Oldebroek West 3 komt ten zuiden van de Hagen, tussen de Feithenshofsweg en de Rustenburgsweg.

Oldebroek West 3 ontwikkelt zich

Vanwege de druk op de woningmarkt versnelt de gemeente de woningbouw in onze gemeente. Een van de speerpunten is het bouwen voor de Oldebroekers. De woonwijk Oldebroek West 2 zit in de afrondende fase zit. Gewerkt wordt nu aan een breed gedragen ontwerp voor de nieuwe woonwijk Oldebroek West 3 (voor 1 december 2021).

Het ontwerpteam ging aan de slag

In drie sessies werkte een enthousiaste ontwerpteam aan drie ontwikkelrichtingen. Het team bestaat uit vijf inwoners, een vertegenwoordiger van Oldebroeks Buurtbelang, vakinhoudelijke medewerkers van de gemeente en stedenbouwkundig bureau BügelHajema. Natuurlijk zijn ook samenwerkingspartners zoals het Waterschap, nutsbedrijven en provincie Gelderland betrokken.

Digitale inforuimte en online enquête

Van dinsdag 1 juni t/m maandag 14 juni kunt op de ontwikkelrichtingen bekijken en een enquête invullen op www.oldebroek.nl/OldebroekWest3. Op 16 juni presenteert het ontwerpteam de ontwikkelrichtingen én de uitkomst van deze enquête aan de gemeenteraad van Oldebroek.

Meer weten of vragen?

Wilt u meer weten of beschikt u niet over digitale middelen? Neem dan gerust contact op via   telefoonnummer 0525 63 82 of mail naar oldebroekwest3@oldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment