IMG 5321

OLDEBROEK -  Hoe woont u graag in gemeente Oldebroek? Wat vindt u fijn en wat mist u in onze gemeente? Heeft u misschien verhuisplannen? Gemeente Oldebroek hoort het graag!

Woonprogramma voor onze gemeente
Voor de komende jaren is het belangrijk om te weten wat de woonbehoefte van (toekomstige) inwoners is. Het is vervolgens een uitdaging om de verschillende woonbehoeften op elkaar af te stemmen. Daarom werkt gemeente Oldebroek aan een nieuw Woonprogramma. In het Woonprogramma staat waar er gebouwd moet worden, wat voor soort woningen er moeten komen én voor wie.

Wat zijn uw woonwensen?
Graag de gemeente Oldebroek weten wat de woonwensen van haar inwoners zijn. Denkt u mee en vult u de enquêtes in? Hoe meer inwoners de enquêtes invullen, hoe beter! De resultaten van het onderzoek gebruiken we voor het Woonprogramma.

Bouwen voor de toekomstige generatie
Heeft u meerderjarige kinderen? Ook hun woonwensen wil de gemeente graag weten. Het maakt niet uit of zij thuis wonen of al (buiten de gemeente) op zichzelf wonen.

Hoe kunt u de enquête invullen?
U kunt de enquête invullen op www.oldebroek.nl/woonwensen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5-10 minuten en kan t/m 7 mei 2021. De enquête is anoniem, uw antwoorden zijn niet naar u te herleiden.

Heeft u vragen?

U kunt gemeente Oldebroek telefonisch bereiken op maandag t/m donderdag van 08.30 - 16.30 uur en op vrijdag van 08.30 uur - 16.00 uur. Het telefoonnummer is 0525 63 82 00. U kunt ook mailen naar gemeente@oldebroek.nl o.v.v. ‘Onderzoek Woonprogramma’.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment