grip

OLDEBROEK - Heeft u in uw werk of persoonlijk leven weleens te maken met iemand met een psychische kwetsbaarheid of een verstandelijke beperking? Behoefte aan informatie en tips om hier goed mee om te gaan? Volg een of meerdere van onderstaande trainingen.

20 april: Online Beleeftraining Niet Zichtbare Beperkingen

U wordt meegenomen in de beleefwereld van mensen met een beperking, zoals autisme, hersenletsel of een verstandelijke beperking.

Aan de hand van leuke en laagdrempelige oefeningen leert u:

  •    Omslag denken van beperkingen naar mogelijkheden;
  •    Concrete herkenningspunten;
  •    Inzicht in denkwijze en begrip hoe mensen met een niet-zichtbare beperking het leven van alledag beleven en welke emoties dit kan oproepen.

Aanmelden

De online training is op dinsdag 20 april van 13.30 tot 17.00 uur. Aanmelden kan via: www.gripopverwardheid.nl. Klik in het menu op ‘Data & Locaties’ en dan op ‘Nunspeet, Elburg, Oldebroek’.

6 mei: Online training LVB & GGZ                                    

In deze training leert u meer over (licht) verstandelijke beperkingen in combinatie met GGZ-problematiek zoals: autisme, ADHD, angst en dwang of een depressie. En hoe u hiermee kunt omgaan.

Aanmelden

De online training is op donderdag 6 mei van 09.00 tot 13.30 uur. Aanmelden kan via: www.gripopverwardheid.nl. Klik in het menu op ‘Data & Locaties’ en dan op ‘Nunspeet, Elburg, Oldebroek’.

Mei en juni, meerdaagse training: Youth Mental Health First Aid

In deze training leert u:

  • Meer over de factoren die een grote impact hebben op psychische gezondheid bij jongeren;
  • Vaardigheden die u kunt gebruiken zoals het herkennen van signalen en symptomen van Psychische problemen bij jongeren;
  • Hoe u jongeren naar de juiste hulp kunt verwijzen;
  • Wat u moet doen als een jongere in een crisis verkeert.

Aanmelden

De training is op vier dagdelen: donderdag 27 mei, 3 juni, 17 juni en 24 juni, van 19.00 tot 22.00 uur. Aanmelden kan via: www.gripopverwardheid.nl. Klik in het menu op ‘Data & Locaties’ en dan op ‘Nunspeet, Elburg, Oldebroek’.
Deze training vindt fysiek plaats, uiteraard wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment