dementielogo

OLDEBROEK - Heeft u in uw dagelijks leven te maken met mensen met dementie? Wilt u weten hoe u hier goed mee om kunt gaan? Neem dan kosteloos deel aan de online training Omgaan met dementie.

In deze training leren deelnemers hoe je goed kunt omgaan met mensen met dementie die je tegenkomt. Op diverse momenten is er interactie tussen de deelnemers en de trainers en kunnen er vragen gesteld worden.

  • De groepstraining vindt online plaats via Microsoft Teams en duurt ongeveer 1,5 uur (inclusief een korte pauze).
  • Alle deelnemers volgen individueel de training via een eigen verbinding, de deelnemers zijn dus niet op locatie aanwezig.
  • De training wordt gegeven door opgeleide trainers vanuit Samen Dementievriendelijk.
  • Er kunnen maximaal 15 deelnemers deelnemen. Mocht het maximum bereikt zijn en er is voldoende animo dan wordt er een tweede datum ingepland.

Datum en tijd

Dinsdag 13 april online inloop vanaf 19:20 uur, start om 19:30 uur.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de training? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met het Sociaal Team via mail: sociaalteam@oldebroek.nl of telefonisch: 0525 63 83 33.

De training is gratis en wordt georganiseerd door de werkgroep dementie; een samenwerking tussen vrijwilligersorganisaties, zorgorganisaties en het Sociaal Team Oldebroek. Twee opgeleide trainers vanuit samendementievriendelijk.nl geven de training.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment