fotoFiets

WEZEP - Op donderdag 11 december kunnen inwoners vanaf 55+ jaar deelnemen aan een gezondheidsmeting in de Kamphal. Om 13:30 uur zal wethouder Liesbeth Vos deze middag officieel openen door zelf mee te doen aan de metingen.

Lijkt het u leuk om meer te gaan bewegen samen met leeftijdsgenoten? Zoekt u een activiteit waar gezelligheid erg belangrijk is? Denkt u dat wat beter opletten op uw gezondheid u langer vitaal kan houden? Maar u vindt het lastig ergens te beginnen? Begin dan op donderdag 11 december in Sporthal de Kamphal!

Naast de metingen kunnen inwoners informatie inwinnen over beweegactiviteiten in de buurt. Voor de metingen zijn gemakkelijke kleding en zaalschoenen gewenst. De toegang en metingen zijn gratis!

De meting zal bestaan uit een aantal onderdelen zoals bloeddruk, knijpkracht, lenigheid en coördinatie.

U bent van harte welkom samen met uw buur, kennis, familie of vrienden. Deze middag start om 13:00 uur met een open inloop en eindigt om 16:00 uur.

De gezondheidsmeting wordt mogelijk gemaakt door de inzet van Stichting Senioren Wezep Oldebroek, de Gelderse Sport Federatie en de Provincie Gelderland

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment