atlantis

OLDEBROEK -  De gemeente en Broekland BV hebben een overeenkomst getekend voor de bouw van tien sociale huurwoningen op de locatie Atlantis in Oldebroek.

Broekland BV gaat op de locatie tien sociale huurwoningen bouwen. De woningen zijn te huur in de particuliere sector. De woningen worden klimaatbestendig en duurzaam gebouwd, denk aan  zonnepanelen, een warmtepomp met lage temperatuur (vloer)verwarming,  driedubbelglas, hergebruik van bij sloop vrijkomende materialen en gebruik van leenauto’s.

Locatie Atlantis

De locatie Atlantis is al jaren niet meer in gebruik en verkeert in een vervallen staat van onderhoud. Met verschillende ontwikkelaars is in het verleden geprobeerd  om een goed ontwikkelingsplan te vinden. Dit was tot nu toe niet gelukt. Wethouder Bob Bergkamp is daarom blij dat er met Broekland BV overeenstemming is bereikt voor de bouw van tien sociale huurwoningen, en spreekt zijn respect uit richting Broekland BV voor het hoge ambitieniveau op het gebied van duurzaamheid.

Start voorbereiding

Volgens wethouder Bergkamp is sociale huur het type woning waar op dit moment behoefte aan is in Oldebroek. De omgevingsvergunning voor de bouw is inmiddels aangevraagd. Zodra dit mogelijk is, gaat Broekland BV starten met de voorbereiding van de werkzaamheden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment