gemeente

OLDEBROEK - Op 18 maart 2021 om 19.30 uur is er een extra vergadering raadscommissie Ruimtegebruik en Leefomgeving. De raadscommissie bereidt de besluiten van de gemeenteraad voor. Dit doet de commissie door de voorstellen van het college van B&W aan de raad te beoordelen en informatie te vragen. De vergadering wordt in deze fase van de Corona situatie door middel van videoconferenties gehouden. Ze zijn te volgen via internet en Loco TV. Onder het kopje “Kijkt en luistert u mee met de uitzending van de commissievergadering?” kunt u lezen hoe u een vergadering op afstand kunt volgen.

Wat staat er op de agenda?

Ter bespreking:

  •  Denkrichting Regionale energiestrategie (RES) 1.0.

Waar vindt u de bijbehorende documenten?

U kunt de agenda en de bijbehorende stukken inzien op www.oldebroek.nl/gemeenteraad (via de link in de kalender). 

Kijkt en luistert u mee met de uitzending van de commissievergadering?

U kunt de commissievergadering rechtstreeks volgen via internet. Op 18 maart kan dat via het beeldscherm in de agenda van de betreffende vergadering: www.oldebroek.nl/gemeenteraad (via de link in de kalender). Om 19.30 uur kunt u de uitzending voor u zelf starten. Het is ook mogelijk om achteraf de vergadering of een deel daarvan te bekijken. Zie op www.oldebroek.nl/gemeenteraad en dan bij de betreffende vergadering of bij ‘Uitzendingen commissievergaderingen’ (keuzeoptie onder ‘Overzichten’). De vergaderingen worden ook uitgezonden door Loco TV.

Spreekrecht

Voor belanghebbenden en betrokkenen bij een onderwerp is het mogelijk om (digitaal) in te spreken in de vergadering. Als u daarvan gebruik wilt maken, kunt u uiterlijk maandag 15 maart contact opnemen met de griffier.

Vragen?

Voor vragen over de vergadering kunt u terecht bij Hans Tabak, griffier van de gemeenteraad, telefoon 0525 63 82 00 of mail naar htabak@oldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment