sociaalteamgemeenteoldebroek1

OLDEBROEK -  In deze lastige tijd kunt u misschien wat hulp of aandacht goed gebruiken. Omdat u uw huis niet uit kunt of liever niet wil, of omdat u extra moet werken. Er zijn veel mensen die dan graag iets voor u willen betekenen. Want juist nu is het belangrijk dat we er in Oldebroek voor elkaar zijn. Kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken? Bijvoorbeeld om de hond uit te laten, boodschappen te doen of een luisterend oor krijgen. Misschien vindt u het leuk om een kaartje te ontvangen? Voor dit soort hulpvragen kunt u terecht bij het meldpunt OldebroekCoronahulp. Er staan vrijwilligers klaar die u graag willen helpen. Uiteraard gebeurt dit op een veilige manier, geheel volgens de maatregelen van het kabinet.

Meld uw hulpvraag aan via www.presentoldebroek.nl/oldebroekcoronahulp of bel met het Sociaal Team 0525 63 83 33 (maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 tot 12.00 uur).

De vrijwilligers van het Platform Informele Ondersteuning gaan de hulpvragen die binnenkomen koppelen aan het hulpaanbod in de gemeente.

Sociaal Team

Heeft u vragen of ondersteuning nodig op het gebied van werk, inkomen of zorg? Bijvoorbeeld als de zorg voor een naaste u te zwaar wordt. Neem dan contact op met het Sociaal Team. Tel. 0525 63 83 33, telefonisch spreekuur: maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 tot 12.00 uur. Of mail naar sociaalteam@oldebroek.nl. Meer info op www.oldebroek.nl/sociaalteam.

Centrum voor Jeugd en Gezin

Heeft u vragen over opvoeden en opgroeien? Neem contact dan op met het CJG. Tel. 038 - 799 9008, telefonisch spreekuur: maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Of mail naarinfo@cjgoldebroek.nl. Meer info op www.cjgoldebroek.nl.

Jongeren

Ben jij een jongere en zit je met vragen? Weet je niet waar je ermee terecht kunt? Dan staan de medewerkers van het CJG voor je klaar!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment