gemeentehuis oldebroek

OLDEBROEK - Donderdag 14 januari 2021 is er om 19.30 uur een extra openbare vergadering van de gemeenteraad van Oldebroek. De vergadering wordt door middel van videoconferentie gehouden en is te volgen via internet en Loco TV. Onder het kopje “Bekijken raadsvergadering” kunt u lezen hoe u de vergadering op afstand kunt volgen.

Wat staat op de agenda?

  • Aanvullend voorbereidingsbesluit voor de Soppeweg 3 en 3A te Wezep.

Het college van B&W stelt de gemeenteraad voor een (aanvullend) voorbereidingsbesluit te nemen voor de locatie de Soppeweg 3 en 3A te Wezep. Voor deze locatie is een nieuw bestemmingsplan in voorbereiding. Het doel van dat plan is de huidige situatie van bebouwing vast te leggen en geen verruiming toe te staan. In de procedure hiervoor is een verlenging van de beschermende werking van het eerdere voorbereidingsbesluit nodig.

Inzien documenten

U kunt de agenda en bijbehorende stukken inzien op www.oldebroek.nl/gemeenteraad (via de link in de kalender).

Bekijken raadsvergadering

De raadsvergadering kunt u rechtstreeks volgen via www.oldebroek.nl/gemeenteraad. U vindt de video onder ‘uitzending’ op de pagina van deze vergadering. Vanaf 19.30 uur kunt u de uitzending starten. Het is mogelijk om eerdere vergaderingen achteraf geheel of gedeeltelijk te bekijken. De vergadering wordt ook uitgezonden door Loco TV.

Vragen

Voor vragen over de vergadering kunt u terecht bij Hans Tabak, griffier van de gemeenteraad, tel. 0525 63 82 00 of via htabak@oldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment