MARIA

OLDEBROEK  -  De gemeente geeft jongeren in de leeftijd van 14 tot en met 26 jaar de mogelijkheid om een online escaperoom te spelen in de kerstvakantie en de periode erna. Jongeren kunnen de escaperoom gratis spelen met een team van twee tot acht personen, samen met vrienden, de jeugdgroep van de kerk of klasgenoten. Een leuke activiteit om verveling tegen te gaan! Wethouder Liesbeth Vos-van de Weg: ‘Door de coronamaatregelen zijn er minder leuke dingen te doen voor jongeren. Om deze periode een beetje leuker te maken, hebben we ervoor gezorgd dat jongeren deze online escaperoom kunnen spelen samen. Dit geeft jongeren de mogelijkheid om op een veilige manier toch iets leuks te doen samen. Ik ben blij dat we hen deze activiteit kunnen aanbieden!’

Veilige sociale activiteit
De online escape room - Maria’s Villa -  is een veilige en sociale uitkomst voor jongeren en jongvolwassenen. Het spel wordt gespeeld in teamverband, maar online en dus op veilige afstand van elkaar. Als team los je aan de hand van uitdagende puzzels een eeuwenoud mysterie op. De spelers staan online in verbinding met elkaar, zodat ze het gevoel hebben echt even samen te zijn. Het spel duurt ongeveer twee tot drie uur.

Hoe kan je spelen?

Op www.mariasvilla.nl/oldebroek kunnen jongeren een gratis spelcode aanvragen. De trailer van het spel is te bekijken op www.mariasvilla.nl.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment