sociaalteamgemeenteoldebroek1

OLDEBROEK -  Het zijn sobere en voor veel mensen ook sombere tijden. Bijvoorbeeld door minder contact met vrienden en familie, angst voor het virus, financiële zorgen en onzekerheid over de toekomst. Weet dat u er niet alleen voor staat. Hieronder leest u waar u terecht kunt voor hulp en ondersteuning.

OldebroekCoronahulp

Door de aangescherpte maatregelen kan niet alle hulp meer geboden worden door OldebroekCoronahulp. Daarom stellen we dit uit tot na de lockdown. Wel kunt u voor hulp en ondersteuning terecht bij het Sociaal Team.

Sociaal Team

Heeft u vragen op het gebied van werk, inkomen of zorg? Loopt u in het dagelijks leven tegen bepaalde dingen aan? Neem dan contact op met het Sociaal Team via tel. 0525 63 83 33. Het telefonisch spreekuur is van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt uw vraag ook mailen naar sociaalteam@oldebroek.nl.

Heeft u vragen over opvoeden en opgroeien? Neem contact dan op met het CJG via tel. 038 799 90 08. Het telefonisch spreekuur is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Of mail naar info@cjgoldebroek.nl. Kijk voor meer informatie op www.cjgoldebroek.nl.

Financieel Spreekuur

Heeft u hulp nodig bij het invullen van formulieren, vragen over geld of wetten en regels? Dan bent u van harte welkom op het Financieel spreekuur, elke vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur in De Brinkhof in Wezep. U dient hier vooraf wel een afspraak voor te maken via tel. 0525 63 83 33.

Luisterend oor

Wie zich alleen voelt of graag even zijn of haar verhaal kwijt wil, kan voor een goed gesprek terecht bij de vrijwilligers van de Luisterlijn. Dit kan dag en nacht, alle dagen van de week. Anoniem, vertrouwd en zonder oordeel. De Luisterlijn is bereikbaar via 0900 0767 (normaal tarief) of chat/mail via www.deluisterlijn.nl.

Veilig Thuis

Een veilig thuis is belangrijk voor iedereen. Is er in uw gezin sprake van huiselijk geweld? Of vermoedt u dat er bij een ander gezin mogelijk sprake is van mishandeling? Veilig Thuis wilt u helpen. Bel gratis (en anoniem) 0800 2000 (24/7). Ga voor meer informatie naar www.veiligthuisnoordoostgelderland.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment