tanja

OLDEBROEK - Het coronavirus raakt ons allemaal en volhouden is lastig. Vandaag start landelijk de periode van ‘Aandacht voor elkaar’, met initiatieven en persoonlijke verhalen om elkaar door deze tijd te helpen.  Oldebroek doet graag mee aan dit landelijk initiatief. Om zo nog meer naar elkaar om te zien, onze verhalen te delen. Maar ook om aandacht te hebben en te houden voor elkaars verdriet, teleurstelling en onzekerheid.  Sinds de start van de coronatijd zijn er in Oldebroek veel hartverwarmende acties en reacties.

Burgemeester Tanja Haseloop: “In Oldebroek willen we ‘Aandacht voor elkaar’ daarom vooral gebruiken om met elkaar na te denken over een moment om samen stil te staan bij verlies, verdriet en manieren om verder te gaan. Om aandacht te hebben voor dat wat je niet direct deelt als iemand vraagt ‘hoe gaat het’. Om aandacht te hebben voor dat wat er echt toe doet. Heb jij of heeft u daarbij een goed idee of initiatief? Denk dan met ons mee!”

Ervaringen of verhalen delen kan via www.aandachtvoorelkaar.nl. Wilt u meedenken over een herinneringsmoment in Oldebroek dan kunt u mailen naar communicatie@oldebroek.nl of telefonisch contact opnemen via 0525 63 82 00.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment