gemeente

OLDEBROEK - De gemeente Oldebroek is toe aan een vernieuwd handhavingsbeleid. Het huidige beleid dateert uit 2009 en is aan een herziening toe. . In het nieuwe handhavingsbeleid wil de gemeente prioriteiten stellen die aansluiten bij de wensen van inwoners, bedrijven, organisaties en de gemeente zelf. De gemeente is benieuwd naar uw mening over waar ze extra goed op moeten letten, of misschien juist niet.

Het handhavingsbeleid gaat over de regels voor de fysieke leefomgeving. Bijvoorbeeld bouwen, ruimtelijke ordening (bestemmingplannen), Drank- en Horeca, kappen van bomen, maken van uitwegen en de algemene plaatselijke verordening.

Wat vindt u belangrijk?

Veel van de regels zijn landelijk vastgelegd. Daar kan de gemeenteniet van afwijken. Wel kan de gemeente prioriteiten stellen. Dit betekent dat ze vooraf kan besluiten dat ze aan bepaalde onderwerpen meer aandacht besteden dan aan andere onderwerpen.

Bij het stellen van die prioriteiten is Oldebroek erg benieuwd naar uw mening. Ze hoort graag van u waar ze prioriteit aan moet geven, of waar juist niet. Ook als u opmerkingen heeft over de concept-beleidsnotitie, komt ze graag met u in contact. De concept-nota ligt van 6 oktober 2020 tot 18 november 2020 ter inzage in het gemeentehuis van Oldebroek. Of bekijk de stukken online:

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment