meidoornplein

WEZEP - Het Meidoornplein. Een plek voor ondernemers, een plek waar inwoners elkaar dagelijks ontmoeten. Een plek waar veel gebeurt en gaat gebeuren. Zo gaat bijvoorbeeld de verbouwing van het plein binnenkort van start. Maar er is ook een andere kant. Vorig jaar is er een bijeenkomst geweest in de Huiskamer om te praten over de overlast op het Meidoornplein. De afgelopen periode heeft de gemeente samen met onder andere politie en straathoekwerk geïnvesteerd in het Meidoornplein. Ze willen er graag met elkaar voor zorgen dat het centrum van Wezep een fijne plek is voor iedereen. Hierover willen ze graag met u in gesprek gaan.

In gesprek

Op woensdag 30 september laten ze u graag zien wat zij op en rond het Meidoornplein doen. En ze willen graag met u in gesprek: wat gaat goed? Wat kan beter? Welke ideeën heeft u?

Aanmelden

Om alles corona-proof te organiseren, wordt u gevraagd zich vooraf aan te melden. U kunt dit doen voor 26 september. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt we een locatie gezocht. U krijgt hier na uw aanmelding nog bericht over. Aanmelden kan via www.oldebroek.nl/meidoornplein.

Bent u op 30 september niet in de gelegenheid mee te praten maar heeft u toch ideeën, wilt u toch uw mening geven of op een andere manier in contact komen? Dat kan! Via www.oldebroek.nl/meidoornplein kunt u ook digitaal reageren.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment