107100919 3971334029608616 2314293401459503597 o

OLDEBROEK - Op Burendag komen zoveel mogelijk buren met elkaar in contact. Waarom? Omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds dragen hier graag aan bij en zijn daarom initiatiefnemers van Burendag.In 2020 wordt Burendag gevierd op zaterdag 26 september. Dit jaar is Burendag wel net iets anders dan anders; we houden voldoende afstand en we vieren het op een veilige manier, voor de deur!

Ook op anderhalve meter afstand zijn er genoeg leuke en veilige activiteiten die je samen met je buren kunt ondernemen op Burendag. Kijk voor inspirerende tips en voorbeelden op de website van Burendag. Doet u mee? Kijk op www.burendag.nl en meld uw idee aan!

Voor Burendag initiatiefnemers Douwe Egberts en het Oranje Fonds gaan veiligheid en gezondheid boven alles. Daarom roepen we deelnemers ook dringend op om alle geldende voorschriften vanuit de Rijksoverheid en RIVM strikt in acht te nemen bij het vieren van Burendag:

  • Zorg voor een voldoende afstand tussen mensen, dit is minimaal 1,5 meter.
  • Schud geen handen.
  • Organiseer een activiteit in de buitenlucht.
  • Kom met niet meer dan het maximaal toegestane aantal personen bij elkaar.
  • In het geval van een activiteit met eten of drinken, laat iedereen eigen serviesgoed meenemen.
  • Indien je verkoudheidsklachten vertoont blijf je thuis.
Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment