wegwerkzaamheden

WEZEP - De verkeersregelinstallatie (de verkeerslichten) op het viaduct Bovenheigraaf is aan vervanging toe. De afgelopen tijd waren er uitvallende lichten, lange(re) wachttijden en dergelijke. Er is een nieuwe verkeersregelinstallatie besteld en deze wordt geplaatst in de periode van 15 juni tot en met 26 juni 2020. Er komt een nieuwe regelautomaat, de lichten zelf worden vervangen en er komen nieuwe lussen in het wegdek.

Verkeersmaatregelen

Om veilig en snel te kunnen werken, is het noodzakelijk om tijdelijke verkeersmaatregelen te treffen. Dit houdt in dat van maandag 15 tot en met vrijdag 26 juni 2020, het gemotoriseerd verkeer vanuit ’t Loo omgeleid wordt via de Rambonnetweg en de Zuiderzeestraatweg. Gemotoriseerd verkeer vanuit Wezep kan wel over het viaduct rijden richting ’t Loo. (Brom-)fietsers kunnen altijd door, in beide richtingen. Vanwege de uit te voeren werkzaamheden kan het voorkomen dat er korte stremmingen noodzakelijk zijn. Deze proberen we te beperken en zijn van korte duur.  

De bedrijven die gevestigd zijn aan de Bovenheigraaf tussen de Collenhovensweg en de Rambonnetweg blijven bereikbaar. Dat wordt met borden aangegeven. In geval van nood kunnen de hulpdiensten altijd door.

Voor inlichtingen kunt u terecht bij Elco Burgler, via eburgler@oldebroek.nl of 0525638200.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment