korfbal

OLDEBROEK - Na de persconferentie van 21 april zijn er kleine wijzigingen ten opzicht van de eerdere maatregelen. Vooral voor kinderen en jongeren zijn er meer mogelijkheden. Hieronder een korte update over de mogelijkheden in Oldebroek. De gemeente Oldebroek hoopt samen met sportverenigingen en -clubs, het jeugd- en jongerenwerk Nummer 13 en Goed Bezig tot een centraal aangeboden programma aan sport en spel-activiteiten voor kinderen en jongeren in onze gemeente te komen. Dit wordt in de komende dagen verder opgepakt en uitgewerkt. Meer nieuws volgt.

Scholen

De  kinderopvang en lagere scholen vmogen anaf 11 mei weer van start. Voor de lagere scholen geldt wel een aangepast programma, want niet iedereen mag tegelijk op school zijn. De scholen in de gemeente Oldebroek zijn druk doende om hun programma’s op te stellen en op elkaar af te stemmen. Dit wordt de komende periode allemaal verder uitgewerkt door de scholen. Zij hebben hierin veel eigen vrijheid. De gemeente Oldebroek houdt wel in beeld hoe de verschillende scholen een en ander gaan regelen. 

Noodopvang

De noodopvang voor kinderen waarvan de ouders in vitale beroepen werken en voor kinderen in kwetsbare situaties gaat in de maanden april en mei gewoon. Ook tijdens de vakantie. Meer informatie via de scholen en op de website van de gemeente Oldebroek.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment