OLDEBROEK - De gemeentegids van Oldebroek verschijnt in september 2014. Er is gekozen voor een nieuwe uitgever van de gemeentegids, namelijk Akse Media uit Den Helder. Zij starten deze week met de actualisatie van de gegevens in de gemeentegids.

Actualisatie gegevens

Verenigingen en organisaties die in de vorige gemeentegids staan, worden de komende weken benaderd door Akse Media. Aan alle adressen met een e-mailadres in de vermelding wordt een automatische mailing verzonden, met daarin een unieke, persoonlijke inlogcode. Via internet kunnen de eigen gegevens naar wens worden aangepast (het hele jaar door). De adressen die hier niet op reageren worden telefonisch benaderd of ontvangen een brief.

Aanmelden

Staat u nog niet in de gemeentegids? Meld u dan nu aan. Dit kan op de volgende manieren:

Per email: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Oldebroek)Telefonisch: (0223) 67 30 10 (redactie Akse Media)Schriftelijk: Akse Media, t.a.v. gemeentegids Oldebroek, Postbus 6033, 1780 KA Den Helder

Commerciële advertentie

Om een compleet beeld te geven van onze gemeente mogen ook commerciële advertenties van lokale organisaties en bedrijven niet ontbreken. Daarom benadert een vertegenwoordiger van Akse Media de komende weken bedrijven en organisaties in onze gemeente voor een commerciële advertentie in de gemeentegids. De vertegenwoordiger heeft een aanbevelingsbrief van de gemeente Oldebroek. Vraag hier gerust naar.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment