meidoornplein

WEZEP/OLDEBROEK -   Wat kan er beter, anders of meer samen in het onderhoud van de openbare ruimte? Deze vraag stelt de Gemeente Oldebroek graag aan haar inwoners. Daarom staat de gemeente zaterdag 7 maart (van 10.00 tot 14.00 uur) in het winkelcentrum aan het Meidoornplein in Wezep en vrijdag 20 maart (van 16.00 tot 18.30 uur) op het plein bij de Coop in Oldebroek.

Wethouder Bob Bergkamp: “Ik ben erg benieuwd naar uw ideeën! We verzamelen ideeën en kansen van inwoners om het beheer van de openbare ruimte nog beter in te vullen. Dit hoeven geen grote veranderingen te zijn, we zijn juist op zoek naar kleinschalige en praktische ideeën. Alle ideeën zijn dus welkom.”

De gemeente wil graag antwoord op de vragen:

  • Wat kunnen we als gemeente nog meer doen?
  • Waarin kunnen we samenwerken?
  • Wat kunnen bewoners en partijen zelf doen?

IBOR

De opbrengsten van beide zaterdagen worden gebruikt voor het beleidsplan Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR). Dit is een plan voor het beheren en verbeteren van de openbare ruimte in de gemeente Oldebroek voor de komende vijf jaar. De focus ligt op meer duurzaam werken, circulair gebruik van grondstoffen en met vergrote aandacht voor natuur en ecologie.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment