nldoet

OLDEBROEK -  Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Ook in de gemeente Oldebroek zijn er tijdens NLdoet weer veel vrijwilligersklussen. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Burgemeester Tanja Haseloop verricht op vrijdag 13 maart bij het Dorpshuis ’t Grinthuus de aftrap van NLdoet in de gemeente Oldebroek. Dit doet zij samen met de vrijwilligers van ’t Grinthuus en een aantal Oldebroekse leerlingen van het Oostenlicht; de vrijwilligers van de toekomst! De overige collegeleden zijn tijdens NLdoet ook actief in de samenleving. Wethouder Bob Bergkamp helpt bij de vrijwilligersklus op de oude begraafplaats. Wethouder Liesbeth Vos steekt haar handen uit de mouwen bij Viattence In Wezep . En wethouder Ben Engberts is te vinden op zorgboerderij Je Maintiendrai in Oosterwolde.

Kies uw klus

Wilt u zelf ook meedoen als vrijwilliger? Kijk dan op www.nldoet.nl/zoeken en kies een leuke klus bij u in de buurt. Hoe meer mensen helpen, hoe meer werk verzet kan worden en hoe geslaagder de dag. Dus meld u aan, alleen, of nog leuker, samen met uw collega’s, sportclub of familie!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment