OWIOS veld

OLDEBROEK - ‘There is no i in team.’ Deze uitspraak stond eind oktober 2019 bovenaan de uitnodiging om deel te nemen aan de startbijeenkomst van het lokale sportakkoord. Dit sportakkoord is een belangrijk onderdeel van het preventie & sportakkoord Gezond Oldebroek. Het was onze oproep aan u om deel te nemen en de invulling van het akkoord vooral samen te doen. Nu, eind januari 2020, heeft een groot aantal spelers in verschillende verdiepingssessies de grote lijnen van dit lokale sportakkoord gevormd. Gezamenlijke ambities zijn uitgesproken en meer concrete doelstellingen zijn geformuleerd. En toch, nu de grote lijnen van het akkoord gezet zijn en de tactiek is bepaald, denkt men dat de gemeente Oldebroek nog meer spelers rijk zou kunnen zijn en wil u heel graag de mogelijkheid bieden om als lokale sportliefhebber aan te haken en bij te dragen aan dit sportakkoord.

Samen ervoor gaan

U bent welkom op maandag 10 februari 2020 om deel te nemen aan het slotstuk van dit akkoord. Nog één keer samen op zoek naar verbindingen die de sport in de gemeente Oldebroek sterker maakt. Zie het als de blessuretijd van die belangrijke kampioenswedstrijd en er is nog één aanval te gaan voor de winst. Daar wilt u toch ook bij zijn?

Programma

18.30 uur | Inloop
19.00 uur | Presentatie Sportakkoord Oldebroek (concept)
19.15 uur | Verzilveren van de resterende scoringskansen
20.15 uur | Terugkoppeling
20.30 uur | Afsluitende borrel

Naast de presentatie van het concept akkoord, biedt de avond voldoende ruimte voor uw toevoegingen aan dit akkoord en om u aan te sluiten bij reeds gevormde acties en doelstellingen.
U bent welkom op 10 februari 2020 in het clubhuis van voetbalvereniging OWIOS, Bovenheigraaf 19 in Oldebroek. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar mzaalmink@oldebroek.nl. Voor vragen over dit sportakkoord en de avond zelf kunt u contact opnemen met onze sportformateur Kasper Doesborgh via kasper@kansasports.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment