geld

OLDEBROEK - Op vrijdag 31 januari 2020 worden de aanslagen gemeentelijke belastingen voor 2020 bezorgd in de gemeente Oldebroek.  Als u geen machtiging voor automatische afschrijving hebt afgegeven, is het belangrijk dat u bij betaling het aanslagnummer vermeldt. Dat staat op het aanslagbiljet. Op die manier kan uw betaling goed verwerkt worden.

Aanslagbiljet digitaal

Als u zich hebt geregistreerd om het aanslagbiljet digitaal te ontvangen via de berichtenbox van MijnOverheid, ontvangt u een e-mail zodra het aanslagbiljet in de berichtenbox staat. U moet dan wel een e-mailadres opgegeven hebben bij MijnOverheid. Als u geen aanslagbiljet via de post hebt ontvangen, adviseert de gemeente u in de berichtenbox te kijken (www.mijn.overheid.nl).

Kwijtschelding

Als u door een laag inkomen moeite hebt met betalen, komt u misschien in aanmerking voor kwijtschelding van de afvalstoffenheffing en/of de rioolheffing. Voor de afvalstoffenheffing is geen kwijtschelding mogelijk voor extra afvalcontainers. Voor de rioolheffing is alleen kwijtschelding mogelijk voor percelen die in hoofdzaak als woning worden gebruikt.

Tijdig aanvragen

Als u denkt voor kwijtschelding in aanmerking te komen en u hebt dat vorig jaar niet aangevraagd of gekregen, dan verzoekt de gemeente Oldebroek u vóór 1 april 2020 kwijtschelding aan te vragen.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op de website onder Belastingen en heffingen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment