lintje

OLDEBROEK -   Ook in Oldebroek zetten veel mensen zich in voor goede doelen, verenigingen en de samenleving. Vaak zonder eigenbelang, in alle bescheidenheid. Deze mensen kunnen in aanmerking komen voor een Koninklijke onderscheiding, net als ieder ander met bijzondere verdiensten voor de samenleving. Maar dan moeten ze daarvoor wel eerst worden voorgedragen. U kunt daar voor zorgen. Want iedereen kan iemand voorstellen voor een lintje.

Aan wie kunt u denken? Mensen met bijzondere verdiensten, denk aan vrijwilligers die actief zijn binnen allerlei organisaties in de Oldebroekse samenleving. Zij houden door hun inzet verenigingen draaiende en vormen samen het cement van de samenleving.

Met z'n allen kunnen we ervoor zorgen dat deze vrijwilligers in aanmerking komen voor een onderscheiding. Dat is geen eenvoudige opgave. Maar wel een uitdaging die het waard is aan te gaan.

Lintjesregen 2021

De voorbereidingen voor de lintjesregen van dit jaar zijn in volle gang. Wilt u iemand voordagen voor het volgende jaar, dan ontvangt de gemeente uw aanvraag graag voor 1 juli 2020.

Voor een Koninklijke onderscheiding die op een ander moment dan de lintjesregen uitgereikt moet worden, wordt aangeradenn uw verzoek minstens een half jaar van tevoren in te dienen. Het is verstandig voor u aan de slag gaat met een voorstel voor een Koninklijke onderscheiding eerst contact op te nemen met de gemeente. Samen met u wordt dan gekeken of uw voorstel kans van slagen heeft. Hiervoor kunt u terecht bij Ryanne Woudstra of Manon Sluijter, kabinet@oldebroek.nl of via 0525 63 82 00.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment