HvO

OOSTERWOLDE - Het Multifunctioneel Centrum (MFC) op sportpark De Heughte in Oosterwolde komt steeds een stap dichterbij. Na het positieve besluit van de gemeenteraad (11 juli 2019) starten we samen met de initiatiefnemers Hart van Oosterwolde, Stichting de Heerdt en Prins Bouw met de voorbereidingen om het plan Hart van Oosterwolde uit te voeren. De verenigingen betrekken we hier natuurlijk bij.

Een MFC naar wens

Samen bouwen we aan een MFC dat klaar is voor de toekomst, waar gebruikers zich thuis voelen en waarbij het onderhoud in de toekomst goed geregeld is. Er komen voldoende parkeerplaatsen en we zorgen voor een goede ontsluiting. Bij VSCO’61 leggen we een hybride veld aan.

Een MFC en appartementen voor de zomer van 2021?

In december 2019 start de bestemmingsplanprocedure. Als alles gunstig verloopt, kunnen we na de zomer van 2020 starten met de bouw van het MFC, de appartementen en de openbare ruimte. Voor de zomer van 2021 is het project dan klaar.

Sloop dorpshuis en start woningbouw

Na de opening van het nieuwe MFC start de sloop van dorpshuis de Heerdt en start de woningbouw op die locatie. We verwachten dat de woningen er in het eerste halfjaar van 2022 staan.

De Heerdt blijft open tot het nieuwe MFC haar deuren opent

De Heerdt blijft open totdat het nieuwe MFC open gaat. In overleg met de verenigingen zoeken we een handig verhuismoment.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment