rijkswaterstaat

WEZEP - Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit langs de berm van de A28 bij Wezep. Voor de veiligheid van de weggebruikers en de bewoners in de directe omgeving verwijdert Rijkswaterstaat in slechte staat verkerende populieren. In verband met de werkzaamheden is oprit 17 in de avond en nacht van 14, 15, 18 en 19 november 2019 afgesloten.

Tijdens de afsluiting moet het verkeer rekening houden met een omleidingsroute en extra reistijd van circa 10 minuten.

Verkeersveiligheid

Door experts is bij de jaarlijkse controle van de populieren geconstateerd dat de bomen langs de oprit in slechte conditie zijn en daardoor een gevaar vormen voor de directe omgeving. Om de verkeersveiligheid te waarborgen is er daarom voor gekozen om de bomen te verwijderen.

Overlast

De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 20.00 uur en 05.00 uur. Het zagen en versnipperen van de bomen kan leiden tot geluidshinder in de directe omgeving. De aannemer doet zijn uiterste best om hinder tot een minimum te beperken.

Omleidingsroute

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroute aan. Voor omleidingen kijk ook op https://werkzaamheden.rijkswaterstaat.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen bel met de (gratis) landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800 8002 (7 dagen per week bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 20.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.30 uur).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment