62545471 310538046552064 8569986942811242496 n

OLDEBROEK -  Het gaat economisch goed met onze regio. We groeien als een van de snelste in ons land, maar daardoor is het voor werkgevers soms lastig om vacatures ingevuld te krijgen en om goed personeel te behouden. In de Regio Zwolle hebben de overheid, ondernemers en het onderwijs hiervoor de handen ineen geslagen en gaan ze voor een win-win: kansen voor iedereen die kan en wil werken en een mooi aanbod voor werkgevers die willen investeren in gekwalificeerd personeel.

Voor deze grote opgave is een ontwikkelfonds Regio Zwolle ingesteld. Dit fonds is in het leven geroepen om werkgevers en werknemers financieel te ondersteunen om meer uit zichzelf of uit hun bedrijf te halen door te investeren in het menselijk kapitaal. Het fonds wordt onder de aandacht gebracht met de campagne ‘Upgrade Jezelf’. In de eerste ronde van Upgrade Jezelf kunnen werkgevers en maatschappelijke organisaties uit de regio Zwolle tot 31 december 2019 een beroep doen op dit fonds.

Wethouder Liesbeth Vos – van de Weg: “De eerste ondernemer uit Oldebroek heeft zich gemeld! En nu roep ik de andere Oldebroekse ondernemers op om dit goede voorbeeld te volgen en ook gebruik te maken van Upgrade Jezelf. Laat deze mooie kans niet aan u voorbij gaan. Het biedt juist ook kleinere ondernemers mooie kansen om verder te groeien in kwaliteit of in omvang. En het biedt voor onze inwoners meer kansen op de arbeidsmarkt. Dus echt een win-win.”

Verken ook uw kansen op www.upgradejezelfregiozwolle.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment