wegwerkzaamheden

HATTEM - Vanaf 18 oktober 2019 begint KWS Infra Zwolle in opdracht van de gemeente Hattem met de werkzaamheden aan de Zuiderzeestraatweg te Hattem. Op dit moment is KWS bezig met de voorbereidende grondwerkzaamheden in de buitenbermen op de kruising Zuiderzeestraatweg -industrieterrein Netelhorst. Er worden kabels en leidingen verlegd. Vanaf vrijdag 18 oktober 19.00 uur is de hele kruising (Zuiderzeestraatweg - Geldersedijk) afgesloten voor doorgaand verkeer. Het bestaande asfalt wordt dan gefreesd en een nieuwe laag wordt aangelegd. Op maandag 21 oktober om 06.00 uur is de kruising weer vrij.

Vanaf maandag 21 tot en met vrijdag 25 oktober (in de herfstvakantie) wordt een nieuwe rotonde aangelegd ter hoogte van industrieterrein Netelhorst. Kwekerij Souman en de Dorcas winkel blijven bereikbaar tijdens deze werkzaamheden. Er wordt hier na openingstijden aan de weg gewerkt.

In het weekend van vrijdag 25 tot en met maandag 28 oktober wordt tussen de nieuwe rotonde Zuiderzeestraatweg - industrieterrein Netelhorst tot ongeveer de afslag Weerdweg het asfalt gefreesd en komt er een nieuwe laag asfalt op de weg.

Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden is er een omleiding van kracht. Verkeer naar Hattem wordt via Wezep en Hattemerbroek omgeleid. Ook de busdienst en het fietsverkeer worden omgeleid.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met KWS Infra Zwolle via 038 4696123 of zwolle@kws.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment