week

OLDEBROEK - Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk, maar soms best lastig. Daarom staat de week van maandag 7 oktober tot en met zondag 13 oktober, in het teken van opvoeden en ouderschap. Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er niet alleen voor. De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders en professionals.

De Week van de Opvoeding wordt ieder jaar georganiseerd om ouders te stimuleren met elkaar in gesprek te gaan en hun eigen omgeving te betrekken. Wat is een goede opvoeding? Wat vindt u belangrijk in het ouderschap en wat doet het met u? Ouders die met elkaar in gesprek gaan voelen zich eerder gesteund en krijgen het gevoel dat zij er niet alleen voor staan. Denk aan buren, vrienden, de school en lokale opvoedondersteuning, zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).

Hand in hand

De Week van de Opvoeding kiest ieder jaar een ander thema. Dit jaar is dat Hand in Hand. Hand in hand met andere ouders of opvoeders, maar ook andere partijen spelen hierbij een rol.

Waarvoor slaat u de handen ineen?

Gemeente Oldebroek heeft voor de campagne ‘Wij durven te Delen’ een speciale bakfiets ontworpen. U heeft de bakfiets al kunnen zien op Wezeps Waanzinnige Woensdag en op de Schapenmarkt in Oldebroek. De bakfiets kan worden ingezet voor maatschappelijke initiatieven. Kent u iemand die een helpende hand kan gebruiken of heeft u ideeën waarvoor u de handen ineen wilt slaan? U kunt uw ideeën mailen naar ldgraaf@oldebroek.nl. Meer weten over de campagne? Neem eens een kijkje op www.wijdurventedelen.nl. Meer weten over het CJG? Ga dan naar www.cjgoldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment