gemeentehuis oldebroek

OLDEBROEK - Donderdag 3 oktober 2019 is er om 14.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis in Oldebroek een buitengewone vergadering van de gemeenteraad van Oldebroek. De vergadering staat in het teken van de installatie van de nieuwe burgemeester van Oldebroek, mevrouw T.H. Haseloop-Amsing.

Mevrouw Haseloop wordt beëdigd door de commissaris van de Koning in Gelderland, de heer drs. J.C.G.M. Berends. Vervolgens zijn er toespraken van loco burgemeester mevrouw E.G. Vos-van de Weg, voorzitter burgemeesterskring Noord-Veluwe de heer drs. J.T.H.M. Penninx en waarnemend raadsvoorzitter de heer H.G.P. Kemp. Ten slotte spreekt mevrouw Haseloop haar installatierede uit, waarna de vergadering wordt gesloten.

Van 16.00 – 18.00 uur is er een receptie om mevrouw Haseloop te feliciteren.

Kijk en luister mee

De raadsvergadering kunt u op 3 oktober rechtstreeks volgen via www.oldebroek.nl. Hier vindt u het het item ‘live meekijken raadsvergadering’. U komt dan direct in het scherm van de uitzending. Om 14.30 uur start bij aanvang van de vergadering de uitzending automatisch.
Het is mogelijk om op een ander tijdstip de vergadering of een deel daarvan te volgen. Zie op www.oldebroek.nl/gemeenteraad en dan bij deze vergadering of bij ‘Uitzendingen raadsvergaderingen’ (keuzeoptie onder ‘Overzichten’). De vergadering wordt ook uitgezonden door Loco TV.

Vragen?

Voor vragen over de vergadering kunt u terecht bij Hans Tabak, griffier van de gemeenteraad, tel. 0525 63 82 00.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment