blok deelnemer vd

OLDEBROEK - De week van 7 tot en met 12 oktober 2019 staat voor gemeente Oldebroek in het teken van duurzaamheid en innovatie. Tijdens deze week krijgen inwoners de kans om ideeën op te doen om hun leefstijl en omgeving duurzamer en groener te  maken. De organiserende partij Veluwe Duurzaam nodigt lokale organisaties, bedrijven en initiatieven uit om kosteloos deel te nemen aan deze week. Zij kunnen activiteiten of acties organiseren rondom hun verantwoorde, duurzame of groene producten. “We weten dat er in de buurt heel veel bedrijven en initiatieven bezig zijn met interessante duurzame snufjes en de nieuwste innovaties. Wij roepen ze op om deze week een stapje naar voren te zetten, in de spotlights!” aldus de organisatie.

De Week van Duurzaamheid en Innovatie is een initiatief van de gemeenten Oldebroek en Elburg in samenwerking met duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam. De actieweek valt samen met de landelijke Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober 2019.

Activiteit aanmelden

Iedereen die een leuke activiteit of actie heeft voor deze week, kan zich aanmelden via het aanmeldformulier op www.weekvanduurzaamheid.nl of contact opnemen met Veluwe Duurzaam via info@weekvanduurzaamheid.nl of 0525 70 10 15.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment