IMG 1330ver

OLDEBROEK -  Al enige jaren is er een groep vrijwillige verkeersregelaars actief binnen de gemeente Oldebroek. Dankzij deze vrijwilligers worden verkeersstromen tijdens evenementen in goede banen geleid. Het team is op zoek naar uitbreiding. Het team van verkeersregelaars in Oldebroek bestaat op dit moment uit 24 vrijwilligers. Als verkeersregelaar wordt u ingezet bij verschillende evenementen in de regio. Uw taken bestaan met name uit het in goede banen leiden van de verkeersstromen en het waarborgen van de veiligheid van de bezoekers. Bij enkele commerciële evenementen ontvangt u een kleine vergoeding. De overige evenementen zijn op vrijwillige basis. Uiteraard wordt er tijdens een evenement goed voor de vrijwilligers gezorgd door middel van eten en drinken.

Inzet op basis van beschikbaarheid

Wanneer u verkeersregelaar bent binnen het team van Oldebroek dan kunt u zelf aangeven wanneer u beschikbaar bent. Er wordt gerouleerd in inzetbaarheid zodat niet dezelfde mensen bij ieder evenement worden ingezet. Iedere verkeersregelaar ontvangt de nodige instructies en materialen om het werk goed en veilig te kunnen uitvoeren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze leuke vrijwilligersbaan, neemt u dan contact op met Jan van ’t Hof via verkeersregelaarsteam-oldebroek@outlook.com.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment