snoeihout

OLDEBROEK - U kunt uw tak- en snoeihout gratis laten ophalen door de firma ABL. Dat kan tijdens de takkenroute die de gemeente vier keer per jaar organiseert. Op donderdag 20 november 2014 is hiervan de vierde ronde.

Wilt u uw tak- en snoeihout laten ophalen, dan kunt u dit per voorkeur doen door een mail te sturen naar: abl.ede@hetnet.nl met daarin uw naam, adres, woonplaats en postcode. Beschikt u niet over internet dan kan dit telefonisch via (0318) 61 42 27. Het aanmelden kan tot en met woensdag 19 november 2014 vóór 12.00 uur.

Aanbiedregels

Aanmelden vóóraf is verplicht!

Max. 2 m3 mag worden aangeboden (Meer wordt niet meegenomen)Bied de takken op de ophaaldag zelf vóór 7.30 uur aan.In bundels aanbieden van maximaal 1 meter lang (geen stobben en coniferen), maximaal 25 kilo per bundel en geschikt voor handmatige belading.Leg de bundels met de gesnoeide kant in dezelfde richting zodanig langs de openbare weg dat ze zichtbaar, verkeersveilig en gemakkelijk door een vrachtauto opgehaald kunnen worden.Buren mogen takken en snoeihout niet bij elkaar aanbieden.De actie geldt alleen voor inwoners van de gemeente Oldebroek (geen bedrijven).

Tak- en snoeihout dat niet aan bovenstaande aanbiedregels voldoet en tak- en snoeihout dat zonder aanmelden aan de weg wordt gezet, wordt niet opgehaald. U bent dan zelf verantwoordelijk voor het afvoeren ervan.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment