oosterwolde 2

OOSTERWOLDE - Voor het nieuwbouwplan aan de Schiksweg in Oosterwolde starten vanaf woensdag 4 september de eerste werkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan uit het ophogen van de locatie met extra grond. Voor het grondtransport is een route bepaald. De grond die aangeleverd wordt, komt vanuit een bouwlocatie in Elburg. De route gaat over de Oostendorperstraatweg, de Winterdijk, de Driemerkenweg, de Groote Woldweg naar de stortlocatie. De route gaat terug via de Groote Woldweg naar de Oostendorperstraatweg.

Bekijk de aangepaste route (pdf, 1,9 mb). Van woensdag 4 september tot en met vrijdag 20 september worden de werkzaamheden uitgevoerd en is er meer vrachtverkeer op deze route om de grond te verplaatsen. Er is nauwkeurig gekeken naar de beste route waarbij overlast zoveel mogelijk beperkt wordt. Ook wordt er rekening gehouden met het verkeer rond de schooltijden.

Meer informatie

Mochten er tijdens de uitvoering vragen zijn omtrent het transport dan kunt u zich richten tot meneer L. Kap van Smink Infra, bereikbaar op telefoonnummer 033 303 17 00.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment