wegwerkzaamheden

WEZEP -  Van maandag 16 tot en met donderdag 19 september 2019 wordt de asfaltverharding van de Industrieweg in Wezep vernieuwd. Er is in die periode geen doorgaand verkeer over de Industrieweg mogelijk. (Vracht-)verkeer met de bestemming CelaVita/McCain, Plukon, Perfect Wonen, De Heuvelruiters, B&B De Heidehoeve en camping De Heidehoek en de wijk de Kleine Landhuisbouw wordt omgeleid. Zij maken gebruik van de route Stationsweg-Bovenheigraaf-Zoutlanddreef-Enkweg-Landhuisweg-Engelandsweg.

Verkeer met de bestemming Kamphal, Tennisvereniging Wezep, Gini’s Nursery en de Heikamp kan op maandag 16 en dinsdag 17 september gebruik maken van de Industrieweg. Op woensdag 18 en donderdag 19 september kan het verkeer gebruik maken van een tijdelijke route via de Oude Keizersweg.

Nadat de asfaltverharding is vernieuwd, is de weg weer toegankelijk. Wel wordt er dan nog gewerkt aan de fietspaden. Dat kan enige hinder voor het verkeer veroorzaken.

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over deze omleidingen dan kunt u contact opnemen met Koen Dijkman of Frans Hoogenraad, gemeente Oldebroek, via 0525 63 82 00.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment