WEZEP/OOSTERWOLDE - Vanaf 3 november begint Goed Bezig weer met nieuwe sportinstuiven in de gemeente Oldebroek. In november en december is er voor de groepen 6, 7 en 8 een badmintoninstuif. Deze organiseren we samen met Badminton ’80, de badmintonvereniging uit Wezep. Tijdens deze gratis sportinstuiven kun je verschillende badminton spellen doen, afgewisseld met partijtjes. Lijkt dit je leuk? Kijk op www.goedbezigoldebroek.nl waar en wanneer we bij jou in de buurt zijn en schrijf je snel in! Zonder inschrijven kun je helaas niet meer meedoen.

Voor de groepen 3, 4 en 5 wordt deze maand een dansinstuif gehouden. In drie instuiven ga je bezig met bewegen op muziek met leuke dansspelletjes  en aan het eind leer je een dansje! Heb je zin om lekker te bewegen op muziek, leuke spelletjes te doen en een dansje te leren? Schrijf je dan snel in voor een instuif bij jou in de buurt!

Speciaal voor de kern Oosterwolde wordt voor de groepen 3, 4 en 5 een trampolineinstuif georganiseerd in plaats van dansen. Hier bestaat de mogelijkheid heel veel verschillende sprongente  leren op de trampoline. Vind jij trampolinespringen heel erg leuk? Woon je in Oosterwolde? En zit je in groep 3, 4 of 5? Schrijf je dan snel in! Let op, opgeven voor deze activiteiten is verplicht en kun je doen via www.goedbezigoldebroek.nl.

Informatie
Voor meer informatie en foto’s van evenementen is Goed Bezig Oldebroek te volgen via www.goedbezigoldebroek.nl en social media; twitter: @CFOldebroek,
en facebook: facebook.com/cfoldebroek.

Voor vragen kun je contact opnemen met Siebren Groen, sgroen@oldebroek.nl / 0633608082

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment