gemeente

OLDEBROEK - Begin volgend jaar verschijnt het gemeentemagazine van de gemeente Oldebroek. Deze keer wil men het magazine niet alleen vóór u maken, maar ook met u. Daarom organiseert de gemeente Oldebroek een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto’s een plaats krijgen in het gemeentemagazine. Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, dan kunt u tot en met 30 september 2019 uw foto(‘s) sturen naar communicatie@oldebroek.nl onder vermelding van ‘Fotowedstrijd’.

Prijzen

De drie winnende foto’s worden beloond met een plaats in het gemeentemagazine en een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats). De beste foto wordt bovendien geplaatst op de voorpagina van het magazine.

In beweging!

Het gemeentemagazine dat begin volgend jaar verschijnt heeft als thema ‘In beweging’. Een onderwerp waar u als fotograaf vast iets mee kunt. Dus ga er met uw camera op uit in onze gemeente en maak de winnende foto!

Waar moeten de foto’s aan voldoen?

Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, houd u dan rekening met de volgende criteria:

  • Per persoon mogen maximaal drie foto’s worden ingeleverd.
  • De foto’s moeten genomen worden in de gemeente Oldebroek.
  • De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden, in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.
  • Het betreft zelfgemaakte foto’s waar geen auteursrecht van anderen op van toepassing is.
  • De gemeente Oldebroek kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan het gemeentemagazine. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, het burgerjaarverslag, etc.
  • Als u personen fotografeert, bent u verplicht vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto’s.
  • Medewerkers van de gemeente Oldebroek mogen meedoen, maar kunnen geen prijs winnen.

 De winnende foto’s worden in oktober 2019 bekend gemaakt. De winnaars krijgen schriftelijk bericht. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Debby ten Brinke via communicatie@oldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment