gemeente oldebroek

OLDEBROEK -  De raadscommissie Ruimtegebruik en Leefomgeving komt op op woensdag 26 juni 2019 bijeen. De vergadering begint om 19.30 uur en wordt gehouden in het gemeentehuis in Oldebroek. Op de agenda staat onder meer het onderwerp ‘Plan Hart van Oosterwolde’.  Het onderwerp staat op de agenda van de commissie om het nemen van een besluit over het voorstel door de gemeenteraad voor te bereiden. De commissieleden bespreken en beoordelen het voorstel. Ook kunnen zij vragen stellen aan het lid van het college van b&w, dat in de vergadering aanwezig is, over het door de gemeenteraad te nemen besluit.

Het plan Hart van Oosterwolde (HvO) behelst het realiseren van een nieuwe multifunctionele accommodatie (MFC) bestaande uit een sportzaal en dorpshuis op het sportpark de Heughte in Oosterwolde. De huidige locatie van dorpshuis de Heerdt en de gymzaal wordt hierbij gesaneerd en worden hier 14 woningen gerealiseerd. Bij het nieuw te realiseren MFC komt een appartementengebouw (10 stuks) aan een centrumplein.

Alle stukken voor deze vergadering staan in het bestuursinformatiesysteem op internet (iBabs online): www.oldebroek.nl/gemeenteraad (en dan bij de betreffende vergadering).

Deze commissievergadering kunt u rechtstreeks volgen via internet. Op de dag van de commissie­vergadering vindt u op de startpagina van www.oldebroek.nl bij het onderdeel ‘nieuws’ een item ‘live meekijken commissievergadering’. Klikt u daarop, dan komt u direct in het scherm van de uitzending. Om 19.30 uur start bij aanvang van de vergadering de uitzending automatisch. Het is ook mogelijk om later op een ander tijdstip de vergadering of een deel daarvan te volgen. Zie daarvoor op www.oldebroek.nl/gemeenteraad, en dan bij de betreffende vergadering of bij ‘Uitzendingen commissievergaderingen’ (keuzeoptie onder ‘Overzichten’). De vergadering wordt ook uitgezonden door Loco TV.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment