62176971 883589521976600 8207376052444463104 n

OLDEBROEK - De eerste ronde voor projectaanvragen sloot op de laatste dag van maart. De ingediende aanvragen worden getoetst en de aanvragers geïnformeerd of hun initiatief in aanmerking komt voor financiële steun. De Stuurgroep Veluwe Remembers constateerde dat er nog budget beschikbaar is voor een tweede ronde.

De tweede ronde voor projecten binnen het regioprogramma Veluwe Remembers loopt van maandag 17 juni tot en met zondag 30 juni 2019. De voorwaarden zijn gelijk aan die van de eerste ronde en die te vinden op de website van de gemeente Arnhem die de subsidieaanvragen behandeld. Ook het aanvragen verloopt via die website.

De tweede ronde is ook bedoeld voor projecten die af zijn gevallen in de eerste ronde omdat ze niet voldeden aan bepaalde eisen, maar wel kansrijk zijn. Aanvragers kunnen hun aanvraag beter laten aansluiten op wat er wordt gevraagd en deze opnieuw indienen.

De aanvragen moeten een link hebben met een van de drie verhaallijnen die een belangrijke rol spelen in dit kroonjaar: Market Garden (met daarbij de evacuatie), de Joodse geschiedenis in de oorlog en de bevrijding door de Canadezen.

Meer informatie over de subsidie is te lezen op www.arnhem.nl. Alle spelregels zijn ook na te lezen op www.veluweop1.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment