img 8644mei

OLDEBROEK - De gemeente Oldebroek werkt aan een goed lokaal ondernemingsklimaat en het stimuleren en faciliteren van ondernemers. Zodat lokale ondernemers de kans krijgen om (nog) meer tot bloei te komen. Daardoor bevordert de gemeente ook het welzijn van inwoners en de werkgelegenheid. Wethouder Liesbeth Vos – van de Weg (Lokale economie en arbeidsmarktbeleid) gaat hierover de komende weken in gesprek met leden van ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen. Wethouder Vos: “Ik hoop van de ondernemers te horen wat zij in de gemeente Oldebroek voor een goede business nog missen en wat zij nodig hebben om beter te ondernemen. De uitkomst van deze gesprekken moet leiden tot een aantrekkelijke lokale economische agenda, die voor alle partijen energie geeft om op in te zetten en waarop de komende jaren de focus komt te liggen.”

Vorig week was de gemeente op bezoek bij de ondernemersvereniging Wezep-Hattemerbroek (OWH). Met de heer Bourquin en mevrouw Beltman werd gesproken over het ondernemerschap in het winkelcentrum ‘De Meidoorn’ in Wezep en tal van andere zaken die hier aan de orde zijn, zoals de (uitbreiding)plannen voor de supermarkten, de donderdag weekmarkt, het beheer en onderhoud en de promotieactiviteiten voor een aantrekkelijk winkelcentrum.

Het college wil het bestuur van OWH helpen bij hun wens om de krachten van het ondernemerschap in het winkelcentrum te bundelen, voor het behoud van een mooi winkelcentrum. Samen wordt bekeken welke ondersteuning er nodig is en welke activiteiten een plek krijgen op de lokale economische agenda.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment