cjgoldebroek

OLDEBROEK - Woensdag 15 mei 2019 is het de Dag van het Gezin. Ieder jaar op 15 mei staat deze dag wereldwijd in het teken van het belang van het gezin. Veilig en gezond kunnen opgroeien is daar onlosmakelijk mee verbonden. Iets waar het CJG en de gemeente Oldebroek zich op meerdere manieren voor inzet. Zo is vorig jaar de campagne ‘Wij durven te delen’ gestart.

Waar gaat het om?

Het is vast een herkenbare gedachte: stelt dit kind zich nou aan of onderschat ik de situatie en is er echt iets aan de hand? Die onzekerheid komt af en toe bij het opvoeden om de hoek kijken. Daarom is het goed voor iedereen die met kinderen te maken heeft om signalen en zorgen te delen. Zo kom je tot nieuwe inzichten of zelfs oplossingen en je staat er niet alleen voor. En dan hoeven je zorgen in de meeste gevallen niet een écht probleem te worden.

Handige tips

Het delen van signalen en zorgen is niet altijd makkelijk. Voor niemand. Wel kunnen we elkaar helpen om signalen en zorgen bespreekbaar te maken. Op www.wijdurventedelen.nl zijn tips te vinden voor het bespreekbaar maken van zorgen en handige hulpmiddelen om in kaart te brengen met wie je je zorgen zou kunnen delen.

Welkom bij het CJG!

Heb je een vraag over gezond en veilig opgroeien? Dan ben je bij het CJG Oldebroek altijd van harte welkom voor tips of advies. Je loopt er gemakkelijk binnen voor kleine of grote vragen. Op de maandag, dinsdag en donderdag zitten de medewerkers voor je klaar tussen 09.00 en 12.00 uur. Je hoeft geen afspraak te maken en het is gratis. Bellen of mailen kan ook: 038 799 90 08, info@cjgoldebroek.nl. Kijk ook eens op: www.cjgoldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment