Q

WEZEP - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek bracht op 9 april 2019 een werkbezoek aan Techniparts, Stockz en QSeals. Deze bedrijven zijn sinds de zomer van 2018 gevestigd aan de Rondweg in Wezep. Het college werd tijdens het bezoek geïnformeerd over de activiteiten en toekomstplannen van de bedrijven.

Samen sterk in Wezep

Techniparts en Qseals waren in Zwolle al buren. Toen de ruimte daar niet meer voldeed besloten ze samen op zoek te gaan naar nieuwe bedrijfsruimte. In 2017 kochten ze samen met MRC Klimaatbeheer en Hallz een perceel aan de Rondweg in Wezep. Er werd één pand op gebouwd bestaande uit vier afzonderlijke units. Elk bedrijf werd van zijn eigen deel eigenaar. Inmiddels zijn de bedrijven volop gesetteld en actief.

 Techniparts als one-stop-shop voor industriële afdichtingen

Techniparts werd in 2008 opgericht door Frank Muntz. Het bedrijf is een groothandel in rubberen artikelen voor de industriële sector. Dankzij de optimale klantservice die het zeskoppig team levert weten vele klanten het bedrijf via de webwinkel te vinden. De ringen en afdichtingen vinden vanuit Wezep hun weg over de hele wereld.

Gerecyclede autobanden zijn het topproduct voor Stockz

Stockz is het bedrijf dat Frank Muntz samen met Sybe de Wit heeft opgericht. Stockz levert rubberen sportvloeren, beschermmatten en vloertegels. Al het materiaal bestaat uit gerecycled rubber, afkomstig van autobanden. Inmiddels levert Stockz vloeren voor vrijwel de gehele fitnessbranche in Nederland. Ook voor de zekering van vrachtwagenladingen wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de rubber tegels uit Wezep.

Qseals reviseert en levert mechanical seals

Voor revisie en levering van mechanische afdichtingen en aanverwante producten is Qseals de

aangewezen businesspartner. Het bedrijf levert en bewerkt alle soorten mechanical seals en heeft de grootste voorraad van de Benelux. Eigenaar Menno Leeuwerink geeft aan dat Qseals verder kijkt dan de bestaande producten. Desgewenst worden oplossingen op maat gemaakt  in de inpandige werkplaats en geïnstalleerd op locatie. Kijk voor meer informatie op de website www.qseals.com.

bezoek

Werkbezoek aanvragen

Het college van Oldebroek gaat regelmatig op bezoek bij bedrijven en instellingen. Voor het college is dit een goede manier om kennis te maken, actuele ontwikkelingen te bespreken en een indruk te krijgen van de bedrijfsvoering. Voor ondernemers is het een mooie gelegenheid om hun bedrijf te laten zien en eventuele wensen of ideeën aan het gemeentebestuur mee te geven. Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn in een bezoek van het college kunnen zich melden. Dit kan via mmiddendorp@oldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment