PMAGAZINE

WEZEP/HATTEMERBROEK – In deze dagen voor Pasen wordt er in het Noord-Veluwse dorp huis aan huis een Paasmagazine verspreid. Het is een blad vol verhalen van en over dorpsbewoners, met als thema “Wat betekenen geloof en kerk voor jou?”.Terwijl de redactie aan het brainstormen was over het thema van het Paasmagazine, kwam de behoefte boven om naar de kern terug te gaan: het geloof in God. Daar horen liefde en relaties bij en in onze mooie dorpen is daar veel van terug te vinden. Met dit blad willen we daar wat van laten zien. We beseffen dat sommige dorpsbewoners ook met eenzaamheid en frustratie te maken hebben. Juist hen willen we bemoedigen en aanmoedigen om hoopvol op zoek te gaan naar elkaar en naar dingen die het leven betekenis geven.

 

Het magazine staat in het teken van Pasen, bij uitstek het feest van de liefde en geloof in een nieuw begin. God komt naar ons toe door Zijn liefde en overwint de dood. En vanuit die liefde willen we ook iedereen van harte uitnodigen om de relatie aan te gaan met elkaar in dit mooie dorp. Daar kunnen kerken bij helpen. Deze geloofsgemeenschappen organiseren tal van activiteiten om mensen samen te brengen en het geloof in God te ontdekken.

Dit magazine is een jaarlijks  initiatief van Jaager en wordt uitgegeven door de gezamenlijke kerken van Wezep. Mocht je onverhoopt geen magazine hebben ontvangen, dan kun je hem downloaden op www.kerkpleinwezep.nl. Er liggen ook gratis exemplaren in de kerken, de evangelische winkel De Rivier en op campings.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment