OLDEBROEKER - Kent u iemand die dag en nacht klaar staat voor anderen, iemand die zich al jarenlang inzet voor een vereniging of stichting of iemand die een bijzondere actie in gang heeft gezet? U kunt tot en met maandag 17 november a.s. een vrijwilliger of organisatie aanmelden voor de Oldebroeker Erepenning. Een speciale penning voor mensen of organisaties die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Oldebroek of de plaatselijke gemeenschap. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst 2015 reikt burgemeester Hoogendoorn de erepenning uit.

Met de Oldebroeker Erepenning wil de gemeente haar dank en waardering uitdrukken voor die mensen die vaak onzichtbaar van grote waarde zijn voor de samenleving. Dit sluit helemaal aan bij ‘Oldebroek voor mekaar’. Samen werken aan een sterke en leefbare samenleving.

Meld een vrijwilliger of organisatie aan!
Kent u iemand of een organisatie die de Oldebroeker Erepenning verdient? Laat het ons weten! Dat doet u via het aanmeldformulier voor de erepenning. Deze kunt u vinden op www.oldebroek.nl. U kunt het formulier ook opvragen via telefoonnummer 14 0525. Aanmelden kan tot en met maandag 17 november a.s.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment