10592767 773830049348608 6818788529017146830 n

WEZEP -  In opdracht van Vitens wordt sinds enige tijd gewerkt aan de waterleidingen langs de Zuiderzeestraatweg in Wezep. Een deel van het vrachtverkeer wordt daarom tijdelijk omgeleid door Wezep. De werkzaamheden vinden plaats aan de zuidkant van de rotonde bij garage Schaftenaar. De beschikbare ruimte is erg krap. Alle leidingen liggen onder het fietspad dat hier langs loopt. Het fietspad wordt daarom over een forse lengte opgebroken. Het fietspad ligt op dit punt vrij dicht bij de rand van de rotonde. Daarom is het noodzakelijk om betonblokken op een deel van de rotonde te plaatsen. Dit ter bescherming van de mensen die aan de leidingen werken, maar ook van het verkeer.

Omleiding

Deze maatregel maakt het voor vracht- en ander groot verkeer onmogelijk om vanuit de richting Wezep over de rotonde naar de Rondweg/A28/Oldebroek te rijden. Vrachtverkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via alternatieve routes. De omleiding wordt met borden aangegeven. Hierdoor rijdt er in Wezep op de Zuiderzeestraatweg, de Keizersweg en de Veluwelaan tijdelijk meer vrachtverkeer.

Bedrijven wordt gevraagd bij hun leveranciers aan te geven dat de bekende route tijdelijk niet bruikbaar is en dat er alternatieven zijn. Bij voorkeur via de A50/Stationsweg, en anders via de Duurzaamheidsstraat en Rondweg, vanuit de richting Zwolle. Dit zal niet voor alle leveranciers een oplossing zijn.

De werkzaamheden vinden plaats vanaf 21 januari tot en met 15 februari 2019. Het weer en andere omstandigheden kunnen deze planning beïnvloeden.

Vragen?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met Frans Hoogenraad via fhoogenraad@oldebroek.nl, of Koen Dijkman via kdijkman@oldebroek.nl. En beide te bereiken via telefoonnummer 0525 63 82 00.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment