gemeente oldebroek

WEZEP - Ingrediënten: meedoen, goede zorg, opgroeien, werk, ….. Hoe gaan we dit doen? Wat zijn de belangrijkste acties? En welke resultaten willen we bereiken? Kom op maandag 28 januari naar de Snelkooksessie in De Brinkhof en praat mee! Vele inwoners, vrijwilligers en professionals hebben met de gemeente Oldebroek meegedacht over het recept voor een sociaal en leefbaar Oldebroek. Al die input is verwerkt in het beleidsplan Sociaal Domein 2019-2022.

Hierin staat waar we ons de komende vier jaar voor gaan inzetten. Nu is de vraag: hoe gaan we dit doen? Wat zijn de belangrijkste acties? En welke resultaten willen we bereiken? Al deze antwoorden staan in een jaarlijkse uitvoeringsagenda. Deze stelt de gemeente niet alleen op. We zijn ook benieuwd naar uw ideeën, initiatieven en ervaringen. Helpt u mee om de agenda voor 2019 te maken? U bent van harte welkom op de Snelkooksessie op maandag 28 januari om 19:30 uur in de Brinkhof in Wezep.

Tijdens deze bijeenkomst staan een aantal thema’s centraal, waarover we als gemeente graag met u in gesprek gaan. Wat is volgens u bijvoorbeeld de kracht van de buurt? En welke ideeën heeft u om eenzaamheid tegen te gaan?

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment