dorpshuis de brinkhof

WEZEP  -  Donderdagavond 10 januari 2019 is er een raadsgesprek van de gemeenteraadscommissie Ruimtegebruik en Leefomgeving. Onderwerp is de gebiedsvisie voor de locatie Mariënrade en directe omgeving in Wezep. Het betreft het gebied tussen de Zuiderzeestraatweg, Noordsingel, Turfhorst en het perceel Zuiderzeestraatweg 520; globaal tussen partycentrum ‘Coelenhage’, dorpshuis, kerkgebouw ‘Noorderlicht’ en wooncomplex Turfhorst. De ontwikkeling van de gebiedsvisie is nu zover dat er twee uitgewerkte en financieel doorgerekende stedenbouwkundige modellen liggen. Daarbij is het plangebied ook groter geworden. Het doel van het raadsgesprek van 10 januari is om samen met betrokkenen te kijken met welk model verder wordt gegaan, hoe de visie er uit gaat zien.

Dit openbaar raadsgesprek begint om 19.30 uur en wordt gehouden in multifunctioneel centrum ‘De Brinkhof’ in Wezep. U bent hierbij van harte welkom, juist ook als u belanghebbende bent bij dit gebied.

Het raadsgesprek is bedoeld voor meer en vooral ander, informeler contact van de gemeenteraadscommissies met groepen en betrokkenen bij onderwerpen uit de samenleving.

Voor vragen over het raadsgesprek in het algemeen of die van 10 januari in het bijzonder kunt u contact opnemen met Hans Tabak, griffier van de gemeenteraad, tel. 0525 63 82 00.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment