OLDEBROEK - Het college van B&W wil graag met ondernemers in gesprek over ontwikkelingen die zij belangrijk vinden. Daarom zijn zij van harte uitgenodigd voor een bijeenkomst op maandag 3 november a.s. in Bed & Breakfast Natuurlijk Goed. Deze avond staat in het teken van De Diamant van Midden-Nederland. Dit handelsmerk laat zien dat de regio Noord-Veluwe veel te bieden heeft op het gebied van Wonen, Werken en Recreëren.

Wat is onze kracht als Oldebroek? Wat willen we als ondernemers van onze gemeente uitstralen? Welke kernwoorden zouden we kunnen gebruiken om onze bekendheid te vergroten, zowel binnen als buiten de regio? Annemieke Woltjes-Boer, bestuurslid van de Maatschappij, vertelt u hier graag meer over! René Post, ondernemer uit deze gemeente, maakt dit concreet door een aantal mogelijke kernwoorden voor de gemeente met u te delen. De derde gast is Ronald Cleijsen. Hij is voorzitter van de bedrijvenkring Nunspeet en voorzitter van de STuurgroep Economische Regionale Krachtenbundeling Noord-Veluwe (STERK NV). Sterk NV gaat concrete projecten uitvoeren onder de vlag van de Diamant. Laat Ronald Cleijsen u inspireren met zijn verhaal!

Daarna is er gelegenheid om samen in gesprek te gaan onder het genot van een drankje en een hapje. Graag tot ziens op 3 november! Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Locatie: Bed & Breakfast Natuurlijk Goed, Winterdijk 6-A Oosterwolde

Bent u er bij?
Het college wil graag weten of u er bij bent. Laat het weten en neem voor 29 oktober a.s. contact op met Linda Kerkdijk via lkerkdijk@oldebroek.nl en vermeld uw naam, bedrijf en aantal deelnemers.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment